::Termékek [Subaru Tuning]

Ha nem találsz az autódhoz megfelelő alkatrészt, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és beszerezzük!

Subaru Software optimalizálás (Subaru Chiptuning)

Subaru Software optimalizálás (Subaru Chiptuning)_863
Subaru Software optimalizálás (Subaru Chiptuning)_57
Subaru Software optimalizálás (Subaru Chiptuning)_246
Subaru Software optimalizálás (Subaru Chiptuning)_101
Motorvezérlő program optimalizálás minden 2000 utáni Subaruhoz, legyen WRX vagy STi. Az elérhető teljesítmény, függ a beépített komponensektől. Gyári 218le-s WRX-ből kb 250le és 360nm, gyári 265le-s STi-ből kb 315 le és 450nm érhető el csupán a program átírásával. Átlagos használat mellett a fogyasztás nem változik. A chip-re garanciát vállalunk, garantáljuk a hiba és hibakód mentes működést a megnövekedett teljesítmény mellett is! Minden autót egyedileg programozunk, soha nem előre letöltött tartalmat töltünk fel! Az autó teljesítménygörbéjét egyedi igényekhez mérten tudjuk konfigurálni, a turbónyomás pontos programozásával, ha az ügyfél nyomatékot szeretne, akkor elérhető már alacsony fordulaton is a nagy teljesítmény, de kérés esetén forgós, fent meginduló karakterisztika sem akadály.

76mm-es kipufogó rendszer STI és WRX (Új modellekhez)

76mm-es rozsdamentes kipufogó rendszer 01-07 STI és WRX (New Age)_830
Rozsdamentes kipufogó rendszer 00-06 WRX és STi modellekhez. 

Tartalma: Downpipe, rezgés elnyelő flexi tag, 2db átmenő közép dob, és egy nagy hátsó dob, kivehető hangtompítóval. Mivel a rendszer három dobot tartalmaz, ezért kivett hangtompítóval sem bántóan hangos, de gyönyörűen előhozza a "bubu" hangot egy széria imprezából is. Gyári autón +10% teljesítmény, nagyobb nyomaték és rugalmasság, észrevehetően hamarabb kezd felépülni a töltőnyomás.

76mm-es kipufogó rendszer Subaru Impreza GC8

76mm-es rozsdamentes kipufogó rendszer Subaru Impreza 95-00 (GC8)_339
Rozsdamentes 76mm-es kipufogó rendszer 95-00 GC8-as imprezákhoz.

Tartalma: Downpipe, rezgés elnyelő flexi tag, 2db átmenő közép dob, és egy nagy hátsó dob, kivehető hangtompítóval. Mivel a rendszer három dobot tartalmaz, ezért kivett hangtompítóval sem bántóan hangos, de gyönyörűen előhozza a "bubu" hangot egy széria imprezából is. Gyári autón +10% teljesítmény, nagyobb nyomaték és rugalmasság, észrevehetően hamarabb kezd felépülni a töltőnyomás.

Top Intercooler 01-07 WRX és STI-hez (TMIC)

Top Intercooler 01-07 WRX és STI-hez (TMIC)_559
A gyári, motor tetején elhelyezkedő intercooler helyére szerelhető jóval nagyobb méretű, jobb hűtési és áteresztési képességű tuning töltőlevegő hűtő, a könnyen sérülő gumi és műanyag csövek helyett fém és szilikon csövekkel együtt. 375 le-ig ajánlott használata.

Front Intercooler szett Impreza GC8

Front Intercooler szett 95-01 Subaru Imprezához Stage 1_97
Front Intercooler szett Impreza GC8_579
Front Intercooler szett Impreza GC8_429
Subaru Impreza GC8 95-00 FMIC szett, robosztus alumínium intercoolerrel, polírozott rozsdamentes csövekkel, több rétegű, szövet erősítéses szilikon csatlakozókkal, és magas minőségű kamion bilincsekkel. A legkisebb intercoolerrel kb 350le-ig elegendő. Csőszett átmérője: 63mm.

Intercooler mérete: 180x560x65mm

Front Intercooler szett Impreza New Age

Front Intercooler szett 01-06 Subaru Imprezához.(New Age)_942
Front Intercooler szett 01-06 Subaru Imprezához.(New Age)_922
Front Intercooler szett Impreza New Age_676
FMIC szett 00-06 Impreza WRX és STi modellekhez.
A kit polírozott saválló csövezést, polírozott alumínium intercoolert, és a könnyebb felszerelés érdekében a gyári helyére felcsavarozható, és a cooler rögzítésére szolgáló kereszt merevítőt is tartalmazza. A szett 600le-ig elegendő, de egy chippes imprezán is komoly teljesítmény növelő és nem mellékesen kímélő hatású, ugyan is a gyári intercooler csak megfelelő sebesség mellett tudja visszahűteni a töltő levegőt, városban például végig meleg levegőt kapnak a gyári intercoolerrel használt imprezák, ami egyáltalán nem tesz jót a motornak, a teljesítményről már nem is szólva.